Монтаж на асансьор

За да се определи какво точно асансьорно оборудване ще е нужно в конкретната сграда е необходимо да се направят точни изчисления още в етапа на проектирането на обекта. Съществуват два основни начина за изчисление на монтаж на асансьорите.

Теория на вероятностите

Този метод се смята за най-ефективен и позволява да се определи точното количество асансьори за всяка сграда. Предимство на този метод е възможността да се използват формули, с които много точно да се определят всички нужни данни и информация за монтаж на асансьори в сградите.

Метод на симулация

Този метод дава възможност да се направят точни изчисления с помощта на съвременните технологии. За този метод се използва създаването на макет на сградата, който е напълно идентичен с нея. Там се нанасят и точни данни за количеството на хората, които живеят в нея.

След това специалисти събират точни статистически данни, които се събират в определено време. Ако всички изчисления се определят правилно, то в резултат ще се получат много точни данни. Те ще позволят монтажа на асансьорите да е правилен. Без тези методи не може да се монтира правилно асансьор.

Тези изчисления се различават в зависимост от сградата, където ще се монтира асансьора. Монтажите на асансьори се извършават само от специалисти. Само така ще се сигурни в безопасността на асансьора. Освен това монтажа на асансьора се извършва по определи правила и с нужната гаранция от извършителя, за да Ви гарантира комфорт и безопасност.

Фирми предлагащи услуги свързани с монтаж на асансьорни уредби и ескалатори може да намерите на информационният телефон  *4636.

Posted on 02/05/2012, in Асансьорни услуги and tagged , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар